Adventi műsor gyerekeknek

adventi műsor gyerekeknek

Hó báró – adventi gyermekműsor

Az interaktív műsorban lesz kérem alásan hógolyó evő verseny, célbadobás hógolyóval és bizony-bizony némi bizalomjáték. Az előadásban természetesen lesz meghitt, közös éneklés, illetve plusz eszem, iszom, dínomdánom és partihangulat.

A Báró Úr pár ifjú hölgyet átalakít zsémbes, nagyon öreg, nagyon kritikus és nagyon remek szakács nagymamává. Ekkor már indulhat is a vicces karácsonyi süti illatozó és sütikóstoló verseny.

Ezek után kiválasztásra kerül néhány jóképű férfi ifjonc, akiket pedig az a hihetetlen megtiszteltetés ér, hogy részt vehetnek egy egyedülálló, karácsonyi bejgli előkóstoló versenyben.

A pánikra semmi ok, vicces mókázás mellett meghitt pillanatokkal is készültünk műsorunkban a nagyérdeműnek.

Fináléként pedig egy igazi hangversenyt vezényel le a Báró úr, amit a gyerekek és a felnőttek adnak elő mind-mind szépen együtt. Búcsúzóul Báró módra kirúgunk a hámból.

Műsoridő: kb. 45 perc, ára 130 000 Ft vagy 350 Euró. Áfa mentes számlát írunk. Az ár tartalmaz 1 saját mikrofont amit az előadáshoz viszünk magunkkal! 

 

További programok és produkciók rendelhetőek még repertoárunkból adventre:

– Rénszarvast, akivel lehet fényképeket készíteni vagy fogócskázni, de lehet akár egy mozdulatlan rénszarvas szobrot is csinálni belőle.

– Angyalt, aki kültéren sétál és fényképeket készít a járókelőkkel, vagy beltéren fogadhatja az érkező vendégeket és közben remek fényképek készülhetnek.

– Krampuszt, aki viccesen gonoszkodik a gyerekekkel, hiszen cukor van nála, de azt nem egykönnyen lehet tőle megszerezni! Csak a legkitartóbbak és leggyorsabbak szerezhetik meg az ördögi cukrot.

– Nagy szakállú Mikulást is rendelhet tőlünk természetesen zsákkal és kapós bottal.

– Hoszteszeket akik segítenek különböző feladatokban, akár a Mikulásnak akár a hóembernek vagy a rénszarvasnak segítenek.

– Hóembert, aki egy darabig mozdulatlan és eme pillanatok alatt fényképeket lehet készíteni vele, következő pillanatban mozgó célponttá válik és hógolyóval / labdával  lehet dobálni, aztán viszont hirtelen felindulásból összekócolja a gyermekek haját.

V.I.P. speciális különleges rendezvényre

Adventi műsor gyerekeknek – vége