Céges Mikulás

Céges Mikulás

 

Különlegessé szeretné tenni Mikulás rendezvényét?

 

Mi valóra váltjuk az álmait!

 

 

Mikulást és hozzá kapcsolódó produkciókat rendelni kiváló módja annak, hogy az ünnepi időszakban emlékezetes élményt nyújtsunk a családoknak. Programjaink varázslatos hangulatot teremtenek, és segítenek a résztvevőknek kikapcsolódni, feltöltődni és befogadni az ünnep szellemét. Az ilyen produkciók nem csupán a szórakoztatás szolgálják, hiszen hozzájárulnak a közösség erősítéséhez is.

 

Oldalunkon rendezvényekre, céges eseményekre, óvodákba és iskolákba ajánlott szolgáltatásainkat mutatjuk be. Amennyiben Ön a saját gyermekeit szeretné meglepni otthonában a Mikulás látogatásának varázslatos élményével, kattintson az alábbi linkre:

https://mikulas-rendeles.com/mikulas-hazhoz-gyor/

 

Feltüntetett áraink útiköltséget nem tartalmaznak.

 

 

Tekintse meg programkínálatunkat!

 

 

Céges Mikulás

Csomagosztás a Mikulással

 

Mikulás rendelés szolgáltatásunkkal garantáltan megteremtheti az ünnepi hangulatot!

Mikulásunk gyönyörű jelmezben, meleg szívvel és rengeteg ajándékkal érkezik, hogy örömet szerezzen minden résztvevőnek. Nem csak a gyerekek arcára csal mosolyt, de a felnőttek szívét is megmelengeti.

Szolgáltatásunk keretében a Télapó meghallgatja a gyermekeket, akik versekkel vagy énekkel készültek számára, majd átadja az ajándékokat néhány névre szóló jótanács kíséretében. 

Mikulásváró műsor, vagy az ajándékosztásban segédkező krampusz, manó vagy angyal rendelésével tovább színesítheti a programot.

Rendelhető hagyományos Szent Miklós vagy Mikulás jelmezzel.

 

Időtartam: 30-40 perc

Ár: 75 000 HUF, vagy 200 EUR. Áfamentes számlát írunk.

Az ár csak a Mikulást tartalmazza, az ajándékokat nem. Az ár tartalmaz 1 saját mikrofont amit az előadáshoz viszünk magunkkal.

 

További videókért kattintson az alábbi linkekre:

https://youtu.be/63Y9aHuRHSI

https://youtu.be/YrmJrTi3lxs

Céges Mikulás

Mikulást kísérő krampusz vagy manó

 

Színesítse tovább az ünnepet krampusz vagy manó rendelésével, aki segít a Mikulásnak a csomagosztásban! Természetesen ezek a lények időnként igen csintalanok tudnak lenni, így különféle tréfákkal csalnak mosolyt a gyerekek arcára.

 

Ár: 40 000 HUF vagy 100 EUR. Áfamentes számlát írunk.

 

Céges Mikulás

A Mikulás Manója- interaktív műsor gyerekeknek

 

A Mikulás érkezése mindig izgalmas esemény a gyerekek számára. Ezt a várakozást teszi még különlegesebbé a Nagyszakállú kedves segédje, aki interaktív műsorával szórakoztatja a közönséget. A résztvevők a produkció folyamán hangszereket próbálhatnak ki, énekelhetnek, táncolhatnak és együtt játszhatnak a Manóval.

A gyerekek a hangszerekkel és dalokkal fogadják a megérkező Télapót, aki bölcs gondolatokkal és ajándékokkal jutalmazza őket. A segéd és a Mikulás közösen osztják ki az ajándékokat, majd mindenki boldogan és emlékezetes élményekkel távozik. 

 

Műsoridő: kb. 45 perc

 Ár: 130 000 HUF vagy 350 EUR.

Az ár csak a műsort tartalmazza, a Mikulást és az ajándékokat nem. Áfamentes számlát írunk.

 

Céges Mikulás

 

 

 

Hívjon most : +36 70 638 2649

Írjon most: magicteofil@gmail.com

 

 

 

Honlapjaink:

 

https://profirendezveny.com

https://gyermekmusor.com/

https://pantomimshow.com

Mikulás rendelés

Céges Mikulás – Vége

Céges Mikulás Győr, Télapó rendelés Győrben cégeknek. Mikulás programokat ajánlunk széles választékkal. Mikulás, krampusz, hóember, angyal, rénszarvas és más különleges produkciók rendelhetőek.