Céges Mikulás

Céges Mikulás

Céges Mikulásból is rendelje meg a legjobbat. A dolgozók szemében ez jól pozicionálja a céget és érzik, hogy igazán törődnek velük.

 

Csomagosztás a Mikulással

A gyerekek találkozhatnak a Mikulással, aki csomagot ad nekik a puttonyából, a gyerekek pedig énekelhetnek vagy verset mondanak neki. Az ajándék osztás lehet névre szóló is, ahol a gyerekek pár bölcs tanácsot is kapnak a következő évre, de lehet a Mikulás mellé rendelni krampuszt vagy a Mikulást érkezését megelőző énekes műsort is. Természetesen a program végén a közös fotózás sem maradhat el. Produkció időtartalma 30-40 perc, ára 60 000 Ft. vagy 150 Euró.

Mikulást kísérő krampusz

A Mikulás mellől nem hiányozhat a krampusz sem, aki a Nagy szakállúval érkezik és a nehézkes csomagosztásban segít neki. Természetesen nem lenne igazi krampusz, ha mindig jól viselkedne, nem játszadozna, viccelődne és incselkedne a gyerekekkel és a Mikulással! Ár 30 000 Ft. vagy 80 Euró.

 

A Mikulás manója

A Mikulás érkezését mindig nagy izgalom és várakozás előzi meg. Ezért ez idő alatt, még a Nagy szakállú érkezése előtt egy kedves Mikulás segéd varázsolja el a gyerekeket. A gyerekek az interaktív műsor alatt kipróbálhatnak pár hangszert és természetesen megmutathatják milyen ügyesen tudnak énekelni a Mikulásnak. Amíg a várva várt vendég megérkezik együtt énekelnek, játszanak, táncolnak a Mikulás segéddel, majd hangszerekkel és dalokkal fogadják a Télapót. A műsor végén pár bölcs gondolattal együtt  a Mikulás és segédje kiosztják az ajándékokat. (Műsoridő: kb. 45 perc ár 130 000 Ft. vagy 320 Euró.

 

Vendégfogadás fotózással 

A mikulásműsorra érkezőket 1-2 krampusz várja, a krampuszok mikulás sapkából cukrot, karamellát vagy csokoládét adhatnak az érkezőknek, így megédesítik az érkezők első pillanatát. A gyermekekről és akár az egész érkező családról a krampuszokkal együtt remek fényképek készülhetnek.

Ár (kb. 2 óra időtartamra, 1 fő) 40 000 Ft vagy 100 Euró. (az ár tartalmazza az édességet is a vendégeknek 100 főig). Ár (kb. 2 óra időtartamra, 2 fő) 80 000 Ft. vagy 200 Euró. (az ár tartalmazza az édességet is a vendégeknek 150-200 főig).

Fotóst igény szerint tudunk biztosítani a rendezvényhez. (Alanyi mentes számlát írunk).

 

Fotó sarok

Az utóbbi időben nagy divattá vált az érdekes fotók posztolása a média oldalakon. Reklámozza Ön is rendezvényét az odalátogatók által, készítve egy fotósarkot ahol az emberek látványos és érdekes fotókat készíthetnek. A rendezvényre látogatóknak biztosítunk pár kelléket, hogy a fotózáskor jobban illeszkedjenek az alkalomhoz. Árat az adott program kiválasztása után tudunk adni.

Adunk is 4 tippet:
Mackó, hóemberrel vagy Mikulással – akár mindhárommal egyszerre
Jégvarázs szereplőivel (Olaf, Anna, Elsa, Kristoff) akár egyesesével akár mind a négyen egyben
Mikulással és krampuszokkal
Szánnal és krampuszokkal, vagy akár Mikulással.

 

Hívjon most : +36 70 638 2649

Írjon most: magicteofil@gmail.com

Honlapjaink:

https://gyermekmusor.com/

https://pantomimshow.com

Mikulás rendelés

Céges Mikulás – vége

Céges Mikulás Győr Télapó rendelés Győrben cégeknek. Mikulás programokat ajánlunk széles választékkal. Mikulás, krampusz, élő hóember, angyal, rénszarvas és más különleges programokat.