Szilveszterre műsor

Szilveszterre műsor

Szilveszterre keres mókamestert, fellépőt, speciális vendégfogadást, táncos produkciót? 

Jó oldalon jár! Mi épp ezzel foglalkozunk!

Lássuk konkrétabban mit is szoktunk szolgáltatni szilveszterkor: 

Délelőtt például egy wellness hotelben az estéhez megalapozzuk a hangulatot egy beöltözött vicces takarító figurával, Chaplin, gladiátor vagy más karakterrel. A mókamesterünk jön, megy utánozza, megvicceli az embereket. Átöltözik látványosan vagy akár úszómesterként szórakoztatja a fürdőzőket – természetesen mindent a jómodor keretén belül. Vízi animátorként “rehabilitációs” tornát tart az idősebb korosztálynak, természetesen mindezt az elején teljesen komolyan, aztán félig komolyan végül a medencében egy jó kis karibi hangulattal ér véget a senior torna.  Egy biztos: szem nem marad szárazon. 

Este speciális öltözetben fogadjuk az érkező vendégeket: barokk ruhában, szuperhős ruhában, arany-ezüst szoborként, Chaplin vagy akár Oszkár szoborként. Egy jól elindított rendezvény az már fél siker!

Az este folyamán prezentáljuk a vacsorát, a programot, tombolát árulunk amennyiben szükséges és a tombolasorsolást is levezényeljük. Elbúcsúztatjuk az ó évet, visszaszámolunk és köszöntjük az új évet konfetti esővel.

Standard vagy latin táncokkal feldobjuk az estét és jókedvet varázsolunk a résztvevők körében. 

Világító, táncoló szoborként megadjuk az kezdő lökést a partin. Az éjféli himnusz után megjelenünk színes világító ruhában és röviden megtáncoltatjuk a hölgyeket.

Amennyiben speciális ötlete, kívánsága van kérjük ne tartsa magába. Hívjon minket és legjobb tudásunk szerint igyekszünk megoldani, hogy teljesüljön az ön kívánsága is, mint ahogy oly sok ügyfelünknek teljesítettük már. Szeretjük a kihívásokat és az ötletes megvalósítandó produkciókat. Húsz fős csapattal állunk a megrendelőink szolgálatában egész évben és természetesen az év utolsó napján is. 

Pontos árajánlatot az igényfelmérés, ötletelés fázisa után tudunk mondani. Általános árajánlatunkat és az egész programajánlatunkat az első levélben kapja meg.  Több opciót szoktunk felajánlani az ügyfeleknek, hogy könnyebb legyen a választás.

Szilveszterkor, amennyiben gyerekek is vannak a szállodában,  külön le kötjük animátorokkal és jóhangulatú műsorokkal, akár a szomszédos teremben saját partit is csaphatunk. Így a szülők rálátnak a gyerekekre, de közben ők is jól érzik magukat.

Hívjon most : +36 70 638 2649

Írjon most: magicteofil kukac jel gmail.com

Honlapjaink:

https://gyermekmusor.com/

https://pantomimshow.com

 

Szilveszterre műsor

Szilveszterre műsor vége

Szilveszterre műsor fellépő speciális szilveszteri program. Műsor itt és most. Több féle személyre szabott produkció közűl választhat és ha kell bármit megoldunk.