Mikulás házhoz Győr

Mikulás házhoz Győr

Házhoz jön a Mikulás

Amennyiben Mikulást szeretne rendelni az otthonába, a legjobb helyen jár!

Szeretne egy hangulatos, meghitt kis időt a Mikulással tölteni?

Rendelje meg tőlünk idei évre a Mikulást és nem fog csalódni!

Nálunk a Mikulásnak szép a ruhája, szép a szakálla, és természetesen jól bánik a gyerekekkel. Sőt választhat is, hogy amerikai stílusú legyen vagy inkább magát Szent Miklóst látná szívesen otthonában.

A Mikulás családi látogatásért sajnos csak és kizárólag nyugtát tudunk adni, számlát nem!

Az ősz szakálú nagy ho-ho-ho-hó-val érkezik és még nagyobb ho-ho-ho-hó-val távozik. A megérkezésnél megnyugtatja a megszeppent gyerekeket és barátságos hangon üdvözli őket.  Elmeséli honnan jött, mit csinál év közben, és hogy most boldog, hogy itt lehet. Lehet neki énekelni, verset mondani és nagyon örül a szép rajzoknak.

Természetesen ha előre kap egy listát a gyermek vagy a gyermekek jó tulajdonságairól, akkor megemlíti, hogy milyen ügyesek. A csintalanságok is előkerülhetnek és finoman megígérteti a gyerekekkel, hogy azon bizony csiszolni kell a következő évre, amikorra újra elérkezik.

A Mikulással lehet fényképet készíteni és az ölébe lehet ülni, de csak ha a gyerek már összebarátkozott és nem fél, hiszen nem traumát szeretnénk okozni a gyereknek, hanem élményt.

A Mikulás a bejáratnál találkozik a szülővel aki átadja neki a csomagokat. Ha több gyermek van, akkor a csomagokra rá kell írni a gyermek nevét és ugyan itt átveszi a jellemzést, ha nem lett átküldve e-mailben.

Természetesen jó nagy zsákja is van a mikulásnak (50 cm x 80 cm) így sok ajándék belefér.

Bizony a Mikulás ideje is véges, így maximum 30-35 percet tud egy helyben parkolni a rénszarvas szán a háztetőn, hiszen várja a többi gyerek.

A Mikulás ára 20 000 Ft.

A Mikulás mellé lehet rendelni Krampuszt is, sőt akár mackót, hóembert, rénszarvast vagy akár a Jégvarázs film összes szereplőjét. 

A krampusz természetesen rosszalkodik, a mackó táncol a gyerekekkel, a rénszarvas szépen tud pózolni és így egyesével vagy egy csokorban meg lehet őket rendelni.

Krampusz, hóember, rénszarvas vagy mackó ára = 10 000 Ft

 

Hívjon most : +36 70 638 2649

Írjon most: magicteofil@gmail.com

Honlapjaink:

https://gyermekmusor.com/

Szép Mikulás

Mikulás házhoz Győr vége

Mikulás házhoz Győr rendelés bérlés jön az igazi Mikulás. Házhoz jön a Mikulás Győr és környékén. Szép szakállal és csengővel érkezik. Krampuszt vagy rénszarvast is lehet mellé rendelni.