Angyal rendelés

Angyal rendelés

Valami igazán egyedit keres karácsonyi rendezvényére?

 

 

Élje át az ünnep csodáját- rendeljen angyalokat!

 

 Az ősi mitológiai történetek szerint az angyalok az ég és föld közötti hírnökök, akik békét és reményt hoznak az emberek közé. Szárnyaik suhogása és hófehér ruháik tisztasága a mennyei  szépséget idézi meg, ami mindenkit ámulatba ejt. A bibliai angyalokhoz hasonlóan ezek az égi lények is fényt és boldogságot sugároznak, megérintve a vendégek lelkét. Egy rendezvényen az angyalok jelenléte ünnepélyes és emelkedett hangulatot teremt, mintha egy másik világba lépnénk. Varázslatos erejükkel mindenkit elbűvölnek, különleges élménnyel gazdagítva a résztvevőket.

 

 

Angyal rendelés

Mért érdemes angyalokat rendelni egy rendezvényre?

Mire lehet őket “használni”?

 

 

Az angyalok jelenléte bármilyen rendezvényt emlékezetessé és különlegessé tesz. Hófehér ruháik és lenyűgöző szárnyaik eleganciát és varázslatos hangulatot sugároznak, ami minden résztvevőt elbűvöl.

Tökéletesek vendégfogadáshoz, ahol már az érkezés pillanatában lenyűgözik a vendégeket. Ideálisak fotósarok létrehozásához, hiszen ki ne szeretne egy fényképet egy angyallal? Kiválóan alkalmasak reklámanyag készítéséhez is, mivel látványos megjelenésük garantáltan vonzza a figyelmet. 

Az általuk történő felkonferálás felhívja a figyelmet beszédekre, miközben jelenlétük fokozza az ünnepélyességet. Díjátadókon vagy tombolákon az eleganciájuk és ragyogásuk tovább növeli az esemény színvonalát, a jutalmazottak és nyertesek pedig azzal büszkélkedhetnek, hogy egy igazi angyaltól kaptak ajándékot, díjat vagy oklevelet.

Amennyiben az angyalok szolgálják fel a frissítőket vagy az előételeket, a vendégeknek egy igazán különleges élményben lesz részük.

 Ezek a csodálatos lények minden szerepkörben megállják a helyüket, és egyedivé varázsolják a rendezvényét!

 

Angyal rendelés

Milyen az angyalok külső megjelenése, öltözéke?

 

Az angyalok hófehér ruhája kifinomult eleganciát sugároz, tökéletesen illeszkedve bármilyen ünnepélyes eseményhez. A vállukra erősített, közel másfél méteres szárnyak látványa valódi ámulatba ejti a vendégeket. A szárnyak rögzítését elrejtő dizájn gondoskodik az igazán hibátlan megjelenésről.

 

 

Szolgáltatásunk ára:

Két óra időtartamra, egy fő: 40 000 HUF vagy 100 EUR

Négy óra időtartamra, egy fő: 80 000 HUF vagy 200 EUR

 

Angyal rendelés

További részletekért keressen minket telefonon vagy e-mailben!

 

 

 

 

Hívjon most : +36 70 638 2649

Írjon most: magicteofil@gmail.com

 

Angyal rendelés

 

További honlapjaink:

https://profirendezveny.com

https://bohoc-gyor.com

https://mikulas-rendeles.com

Angyal rendelés

Angyal rendelés- Vége

Programok adventi rendezvényre, ötletek karácsonyra, adventi ötletek. Angyal rendelés, angyal bérlés nálunk. Rendezvényre, vendégfogadáshoz, hosztesz karácsonyi rendezvényre.