Angyal rendelés

AAngyal rendelés

Angyal rendelés Karácsonyi partikhoz!

És nem csak karácsonyi partihoz!

Bérelhető angyalaink, közel másfél méteres szárnyú fesztávval rendelkeznek, hófehér gumival vállra vehető szárnyakkal és gyönyörű exkluzív ruhával. 

A ruha kialakításából adódóan, nem látszik a gumipánt amivel fel vannak fogatva a szárnyak a lányok vállán. Bármilyen VIP rendezvényen megállják az angyalok a helyüket és mindig az a visszajelzés szoktott jönni az ügyfelektől, hogy “Az angyalkák csoda szépek voltak”.

Az angyalokat kiválóan lehet használni vendégfogadáshoz, vendégbúcsúztatáshoz vagy akár hoszteszként. Természetesen hoszteszkedésnél figyelembe kell venni, hogy némi helyre lesz szükségük a lányoknak a szárnyuk szélessége miatt. Ára: 4 órára 40 000 és 8 órára 80 000.

Angyal rendelés

Karácsonyi rendezvényen akár konferáláshoz is használhatóak a ruhák illetve a szárnyak. 

Az angyal lányokat továbbá lehet fotózásra használni molinó előtt vagy sajtófal előtt, ajándék díszdobozokkal a kezükben, a háttérben fenyőfával vagy bármilyen más tematikában, ahová beillenek az angyalok. 

Angyalkák kísérhetik akár a Mikulást is vagy a Télapót egy nagyobb céges rendezvényen vagy 

plázákban sétálva fotókat készíthetnek a járőkelőkkel, netán kis cukrokat vagy ajándékokat osztogathatnak a gyermekeknek és a felnőtteknek.

A ruha adottságai miatt sajnos nem tevékenykedhetnek az angyalkák az utcán, nyári ruha lévén a lányok csak beltéren tudnak használni. 

Amennyiben mondjuk egy bevásárlóközpont, karácsonyi dekorációján gondolkodik, adunk egy jó ötletet. Ha látványosabb produkcióban gondolkodunk, akkor élő szoborként is használhatjuk az angyalokat. Ebben az esetben az angyalok fehér harisnyában és fehér arccal pompáznak egy fehér pódiumon, ahová fel lehet hozzájuk lépni egy fotó erejéig. Ki ne szeretne manapság egy jó fotót egy angyalkával. 

A mozdulatlanúl álló agyalkák időről időre megmozdulnak, puszit küldenek a járókelőknek, Kezet fognak a gyerekekkel és egyben ünnepi hangulatot varázsolnak a bevásárlóközpontba.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését eziránt a szolgáltatás iránt, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot és álmodjuk meg együtt a pontos koncepciót amivel egyedivé tesszük az ünnepet és egy jó reklámot is készítünk egyben rendezvényének vagy cégének.

 

Hívjon most : +36 70 638 2649

Írjon most: magicteofil@gmail.com

 

Angyal rendelés

Angyal rendelés vége 

Adventre karácsonyra adventi ötletek. Angyal rendelés bérlés nálunk, másfél méteres szárnyakkal. Rendezvényre, vendégfogadáshoz, hosztesz adventi rendezvényre