Ötletek Mikulásra

Ötletek Mikulásra

Egy rendezvény alapjában véve élményt kell adjon a résztvevőknek, jó PR-t a cégnek és plusz törődést a dolgozóknak! Ehhez adunk pár speciális tippet és a lap végén, pár tematikus rendezvény ötletet.

Hógolyózás egy mesés hóemberrel 

A gyermekek imádják, ha interaktívan játszhatnak egy mese figurával. Példának okáúl egy mesebeli hóemberrel akivel együtt lehet hógolyózni (labdát dobálni). És ami a legjobb, hogy a foglalkozás zárt térben történik. így nincs hideg és a szülők is jobban bíják a gyűrődést. Ezzel a mókás hóemberrel viszont nagyon kell vigyázni! Amennyiben úgy tartja a kedve, összeborzolja a lurkók haját, sőt még az anyukákat is megvicceli! Foglalkozás ára 2 órára 50 000.

Tematikus rendezvényt szeretne?

Adunk pár ötletet! Akár az egész rendezvény szólhat az adott témáról, akár csak a gyermekprogramok lehetnek egy adott témá köré szervezve.  Természetesen kivitelezünk 60, 80 évek tematikájú rendezvényt is, de mi mindig valami speciális és új ötletekkel szeretünk előállni 

Mit szólna egyegyedi ötlethez?

Adjon hát idén egy feledhetetlen élményt a dolgozóknak és gyermekeiknek, egy fergeteges rendezvény keretén belül.

 

Egyiptom tematikájú rendezvény

 • –  felépítünk egy kb. 7 m széles, 10 m hosszú és 4 m magas piramist, melynek belsejében a gyermekek kincseket kereshetnek és a megtalált kincseket természetesen hazavihetik
 • –  a piramis belsejében akadálypálya található
 • –  különféle Egyiptommal kapcsolatos kézműves foglalkozásokkal szórakoznak a gyermekek
 • –  színpadi gyermek show műsorokkal szórakoztatjuk a nagyérdeműt
 • –  a piramisból fáráók és katonák lépnek elő egy megnyitó show-műsor keretén belül
 • –  az egész rendezvényen mindenki egyiptomi ruhában díszeleg
 • –  felnyitunk 7 egyiptomi kincsesládát és a tartalmát megosztjuk a gyermekekkel
 • –  vendégfogadás és fotózás a fáraóval és katonáival

 

Csoki tematikájú rendezvény

 • –  Willy Wonka és az Oompa Loompák fergeteges show műsora a színpadon
 • –  csokoládés kézműves foglalkozás
 • –  különféle ízű és formájú csoki bonbon készítés kicsiknek és nagyoknak
 • –  színpadi show műsor 10 kg édességgel
 • –  interaktív csokis bűvésztrükköket próbálhatnak ki a gyermekek
 • –  csokigyurmázás és csokievés
 • –  csokiszökőkúttal + gyümölccsel fogadjuk a vendégeket
 • –  felnőtt rendezvényeken alkoholos csokoládéval fogadjuk a vendégeket

 

Élő és Lebegő szobor 

Amennyiben bármilyen rendezvényre (fesztiválra, falunapra, céges rendezvényre) szeretne egy látványos és meghökkentő, ugyanakkor vicces attrakciót, rendelje meg nálunk a lebegő szobor szolgáltatást, ami egy olyan élőszobor, ami valamilyen lehetetlennek tűnő pozícióban lebeg – valahogy meghazudtolja a gravitációt.

A lebegő szobor három jelmezzel érhető el. Próbálunk minden rendezvényre olyan jelmezt egyeztetni, amely megfelel a rendezvény hangulatához és stílusához. Ezekkel a  jelmez ajánlatokkal is próbálunk idomulni az adott rendezvényhez.

Fesztiválokon szórakoztatjuk az embereket, fotózási lehetőséget nyújtunk a résztvevőknek. Ugyanakkor, amennyiben a háttérben elhelyeznek egy sajtó falat vagy egy plakátot, akkor mindenki, aki a szoborral fényképet készít és megosztja bármelyik média portálon, ezzel reklámozza a Ön rendezvényét a baráti körének.

Lepje meg a rendezvényére érkező közönséget egy ötletes és meghökkentő produkcióval, amitől nem csak a gyerekek fognak megállni és csodálkozva szemlélni a szemük elé tárulkozó látványt. A közönség, nem szokott hinni a személnek és persze mindenki azon gondolkodik végig hogy mi a trükk!

Ötletek Mikulásra

DOT MAN

Látványos fényjátékot, hangulatfokozást és remek fényképeket kínálunk ezzel a szolgáltatásunkkal! 

DOT MAN( az éjszakai pöttyös fényjáték ) – mindig van nálunk pluszban világító szemüveg, amit felvehetnek azok akik nyitottak egy bulis fotóra.

Mire lehet használni egy világító úriembert (DOT MAN-t) az éjszakában egy fesztiválon vagy egy céges rendezvényen? Adunk pár ötletet, de a fantázia szab határt igazából!

Első felhasználási javaslat 
Fesztiválokon járókelők között egy színes színfolt, aki feltűnik a messzeségből és akivel szívesen készítenek fényképeket a fesztiválra látogatók. Nem utolsó sorban hangulat fokozást tudunk elérni, mivel opcionálisan választható a mi Világító emberünk mellé egy guruló hangfal amivel közlekedik, időnként megáll és táncra perdíti a nézősereget.

Második felhasználási javaslat
Fesztiválokon élőszoborkéntegy színpompás látványosság lehet a résztvevők számára. Az élőszoborral “facebook gyanús” fényképeket készítenek a járókelők, a kiposztolt fényképek pedig népszerűsítik a fesztivált. Nem utolsó sorban a gyermekek kedvence lesz a fesztiválon DOT MAN.

Céges felhasználási javaslat 

Amennyiben este szeretne céges rendezvényén egy speciális vendégfogadást és behatárolt idő intervallumban érkeznek a vendégek, rendelje meg nálunk a meglepetés produkciót. Élőszobor, aki welcome drinket kínál az érkezőknek. Fokozza az érkező vendégek hangulatát. 

Ötletek Mikulásra

Hívjon most : +36 70 638 2649

Írjon most: magicteofil@gmail.com

Honlapjaink:

https://gyermekmusor.com/

https://pantomimshow.com

Ötletek Mikulásra

https://mikulas-rendeles.com/mikulas-musor/

Ötletek Mikulásra vége

Ötletek Mikulásra exkluzív fotósarok Mikulás angyal rénszarvas. Céges rendezvényhez. Speciális, személyre szabott ötletekkel fűszerezzük meg a rendezvény hangulatát, 14 év tapasztalatával