Mikulás műsor

Mikulás műsor

Iskoláknak és Óvodáknak a következő műsorokat ajánljuk:

Rakjunk rendet, jön a Mikulás!

Van egy tény, amiről megfeledkezett a Manó, hogy nemsokára érkezik a Mikulás! Jaj most mi lesz, hiszen hatalmas a rendetlenség? A gyerekek feljönnek színpadra és különböző feladatokon keresztül segítenek rendet rakni a feledékeny Manónak, hogy előkészítsék a terepet a Mikulás megérkezéséhez – hiszen a Mikulás nem érkezhet meg, amíg rendetlenség van a színpadon. A színpadon a hatalmas káoszból lassan rend fakad szorgos kezek segítségével. A mesejáték közben, helyére emelik a Mikulás ülő alkalmatosságát, előkerül az ellenőrző lista, amin végig kell menni a Nagy szakállú megérkezéséig. Kiporolják a párnákat, összeszerelik a varázslatos gyertyatartót aminél olvasni szokott a Mikulás és mesés hangulatot teremtenek a színpadra. A gyerekek a fáradtságos munka után, kis csörgőkkel éneket tanulnak be, hogy a Mikulás el legyen ragadtatva a fogadtatástól. Természetesen ahogy rend lett és megtanulták a Mikulás kedvenc énekét, abban a szent pillanatban csilingel a Mikulás …

Műsoridő kb. 45 perces. Ára 130 000 Ft. vagy 320 Euró (az ár csak a műsorra vonatkozik, a Mikulást nem tartalmazza)

A Mikulás manója

A Mikulás érkezését mindig nagy izgalom és várakozás előzi meg. Ezért ez idő alatt, még a Nagy szakállú érkezése előtt egy kedves Mikulás segéd varázsolja el a gyerekeket. A gyerekek az interaktív műsor alatt kipróbálhatnak pár hangszert és természetesen megmutathatják milyen ügyesen tudnak énekelni a Mikulásnak. Amíg a várva várt vendég megérkezik együtt énekelnek, játszanak, táncolnak a Mikulás segéddel, majd hangszerekkel és dalokkal fogadják a Télapót. A műsor végén pár bölcs gondolattal együtt  a Mikulás és segédje kiosztják az ajándékokat.

(Műsoridő: kb. 45 perc ár 130 000 Ft. vagy 320 Euró.

Mikulás műsor

Hóanyó Mikulásváró műsora

Hóanyó igazából vonzza magához a sok kis manókat, akik ha jól szerepeltek színpadon, akkor hógolyót kapnak ajándékba. Pánikra semmi ok, a hógolyó nem olvad el, a gyermekek megtarthatják emlékbe és pehelysúlyú.

A műsorban lesz varázslás, célba dobás, pillecukor habzsolás és spagetti evő verseny. A műsor végére előkerülnek a csengettyűk, a manó sipkák, így csapunk nagy hűhót, a közönség nyakába pedig szórunk egy kis mű hót.

Az interaktív műsorban lesz sok mosoly, kacagás, éneklés … no meg némi ho ho ho ho.

Műsoridő kb. 40-45 perc. Ára: 120 000 Ft vagy 300 Euró. (Áfa mentes számlát írunk)

 

Mimi és Zizi, a két télmanó varázslatos kalandjai 

Mesejáték 40 percben. A két manó, Mimi és Zizi minden évszakban valami galibába keveredik. Nagy bajba kerül az erdő. Nem színesednek a fák levelei, vagy éppen nem akar sehogy sem hullani a hó. Csak egy dolog segíthet: az Ősi Manóvarázslat.  Így hát aggodalomra semmi ok, hiszen Mimi és Zizi ismeri a hozzávalókat és a gyerekek segítségével meg is szerzi azokat. És hogy sikerül-e a varázslat? Kiderül a műsorból.  Két fő tartja a műsort. (Műsoridő: kb. 45 perc ár 160 000 Ft. vagy 400 Euró.

https://profirendezveny.com

Hívjon most : +36 70 638 2649

Írjon most: magicteofil@gmail.com

Mikulás műsor

Mikulás műsor – vége

Mikulás műsor rendelés gyerekeknek óvodásoknak. Mikulásra gyerekeknek, iskoláknak, cégeknek. Többféle mikulásváró műsor közűl választhat és megnézheti a műsorok videóit.